Cara Praktis Membuat Salmon mentai rice Menggugah Selara

Salmon mentai rice. Helping you cut the cost of pet care. We make it easy for you to discover just the right piece for your home. Discover those hard-to-find pieces that would be perfect for you and your home Mentai Rice, it's actually very easy to make as long as you have kitchen blow torch or use the oven to broil the mentaiko sauce.

Salmon mentai rice Thinly sliced salmon served on top of a bed of rice, it is covered with spicy tobiko mayo sauce which is then torched, creating a deliciously creamy yet smoky flavour that the dish is known for. If you don't have a blowtorch, I suggest cooking it in an air fryer or oven on a broiler setting to get a similar texture and taste. Perfectly balanced with mayak egg halves, pickled radish and nori, this dish will make you say "oishii!" Our Commitment to You Salmon Mentai Rice. You can cook Salmon mentai rice using 16 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Salmon mentai rice

  1. You need 800 gram of nasi.
  2. It’s 4 sdm of soyu/kecap jepang.
  3. It’s 2 sdm of minyak wijen.
  4. Prepare 2 sdm of margarin.
  5. It’s 1 lembar of nori uk besar.
  6. You need 5 sdm of bon nori.
  7. Prepare of Topping.
  8. Prepare 500 gram of salmon.
  9. You need of keju mozzarella.
  10. It’s of Saos mentai.
  11. You need 10 sdm of mayonaise maestro.
  12. You need 2 sdm of saos tomat.
  13. You need 2 sdm of saos sambal.
  14. You need 2 sdm of kental manis.
  15. Prepare of Tambahan.
  16. It’s of alat torch gas.

Resep Salmon Mentai Rice. deskripsi. bahan. langkah. diskusi. Sajian hits dengan saus khas Jepang ini juga bisa lho Endeusiast bikin sendiri di rumah. Resep Salmon MEntai Rice ini juga bisa jadi ide bisnis kuliner Endeusiast, nih. Sos creamy cheese berlemak tu yang buat rasa dia special 😜 🥢 sos bijan dan helaian jejari ketam ditambah rasa dengan taburan seaweed.

Salmon mentai rice instructions

  1. Campurkan nasi dgn margarin, soyu, minyak wijen, nori dan bon nori menjadi satu lalu masukan dicetakan dialumunium foil atau pirek.
  2. Iris2 salmon lalu tata diatas nasi kemudian taburi keju mozzarella dan soas mentai.
  3. Bakar dgn alat torch hingga smoke.

Kamu enggak perlu ngeluarin banyak uang untuk sekadar menikmati seporsi salmon mentai rice di restoran Jepang, cobain deh bikin sendiri. Selain lebih hemat, rasanya juga enggak kalah enak dengan yang dijual di restoran. Kelebihan lainnya, kamu pun bisa makan dengan porsi yang lebih banyak sesuai selera. Kalo kalian suka banget mentai mayo dan salmon. ini wajib di coba guys! KOMPAS.com – Meskipun sudah banyak resep salmon mentai yang beredar di internet, tidak semua cocok di lidah maupun di kantong.