4 Personers Sofa

Se alle 2-personers sofaer. Hvis du vælger en 4-personers sofa med chaiselong får du endnu mere plads til alle og ekstra plads til at hive benene op og slappe af med en bog eller foran fjernsynet.


Giuseppe 4 Personers Sofa I Velour 230 X 92 Cm Gra Sofa Ideer Mobler Mobler Ideer

En sofa til 4 personer har god plads til hele familien og er også god at slænge sig på eller til middagsluren for en enkelt person på grund af sin længde.

4 personers sofa. 68x70x735 cm Bord 95x50x445 cm. Douglas har et klassisk look med en kantet ramme og bløde løse hynder. En god sofa skal nemlig ikke koste hele dit budget og derfor går vi hverken på kompromis med pris eller kvalitet.

Vi fører et bredt udvalg af danskdesignede og håndlavede sofaer der vil passe perfekt ind i det moderne nordiske hjem. Køb sofaer og sofa på tilbud hos My Home Møbler. Hos Jacobsen Møbler har vi et stort udvalg af skønne sofaer.

Hos os kan du købe alt fra små 2-personers sofaer til store U-sofaer. Er en 4 personers sofa ikke lige sagen alligevel kan du tage et kig på resten af vores lækre udvalg af sofaer her. Når vores møbler bliver fornyet vil de ældre modeller ende på tilbud hvilket betyder at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Er du på udkig efter en 4-personers sofa i flot design. 2-personers sofaer er så kompakte at de kan placeres næsten overalt uden at du skal gå på kompromis med stil eller komfort. 4 personers sofa Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden hvorfor vores udvalg hos sofadk også hele tiden følger med efterspørgslen.

Når hele familien skal samles er det skønt med et sted hvor alle mand kan slappe af og sidde behageligt. Vores sofaer er nemlig billige men uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Mange af disse kan bygges større eller mindre da de er modulære sofaer.

Vælg mellem velour økolæder og slidstærkt stof. Vores sofaer om det er en sovesofa 2-personers sofa eller en hjørnesofa er altid med øje for flot design dejlig komfort og billige priser. En 4 personers sofa er det perfekte valg til den større familie eller hvis du bare elsker at have gæster på besøg.

Har du mindre plads så er en to- eller trepersoners sofa i enkelt smalt design en god idé. Her viser vi flere store sofaer og 4-personers sofaer. Tag et kig i vores univers der emmer af god smag kvalitet og yderst behagelig siddekomfort.

Den skaber hygge og en helt særlig hjemlig stemning i enhver stue – og den har altid plads til én mere. 4-personers sofa Find hjemmets naturlige midtpunkt på sofadk. En 4 personers sofa er perfekt til dig der ønsker plads til hele familien.

Det bruger især mange. Man kan også få mange flotte sovesofaer i dag som ligner en almindelig sofa. Se denne helt fantastiske runde 4 personers sofa fra Kare Design.

Er du på udkig efter en flot men billig sofa er du altså kommet til det helt rigtige sted. Stort udvalg af de nyeste møbler spisebordsstole borde sofaer meget mere til den bedste pris. Bestående af 2-personers sofa to stole og et bord med transparant glasplade.

Siddehøjden er 325 cm uden hynde og 345 cm med hynde. Altonheims sofaer og puffer er skabt med rødder i den danske designarv og produceret i Europa. Douglas er en rigtig flydersofa der inviterer hele familien til at slappe af sammen og bare nyde livet.

Vi har et stort udvalg af moderne sofaer med eller uden chaiselong. Med en sofa på den størrelse har du nemlig plads til at samle dine bedste venner så I kan hygge jer en aften enten med nogle brætspil eller bare med at se en god film i tvet. Altid gode tilbud online Sofaer til 4 Personer hos ShopAlike.

Lyse hynder i 100 polyester medfølger. Slæng dig på 360 cm i en lækker 4 personers sofa til stuen. Det kan også være en 2- eller 3-personers sofa sammen kan løse pladsproblemet men det kræver ofte lidt mere plads for ikke at virke klemt.

Så har du snart din drøm af en sofa stående i din stue. Fri fragt ved køb over 400 kroner. Det smukke røde stof har et fint mønster med knapper og sofaen har 4 udskårne bøgeben.

Vil du gerne have et varmt og indbydende sted at slappe af men er bange for du ikke har plads til en sofa. KARE DESIGN Around sofa – rødt stof 4 pers rund Kare Design. Sofadk er din leveringsdygtige forhandler af sofaer i højeste kvalitet.

4 delt loungesæt i natur-look flet med stål ramme. Alle stoffer på vores hjemmeside kan du vælge til enhver stor sofa. Sofaen er omdrejningspunktet i stuen og altonheim har altid den helt rigtige sofa der lige passer til din smag uanset om du foretrækker læder eller stof eller er på udkig efter en modulsofa en 3-personers sofa en 25-personers sofa en 2-personers sofa eller en puf.

En rigtig god sofas betydning kan næppe undervurderes.


Rummer 4 Pers Sofa Morkegron Velour Sofa Ideer Sofaer Sofa


Gaia 4 Personers Sofa Med Sovefunktion 250 X 100 Cm Lysegra Sofa Ideer Mobler Sofa


Sixten 4 Seater Sofa Andie Light Grey Andie Antracit Wooden Sofa Designs Seater Sofa Sofa


4 Personers Sofa I Tekstil B245 Cm Beige Sofa Ideer Sofa Mobler