Sofa Bord

Vi kan ligeledes indsætte borde i specielle design og størrelser. Klapper Børge Mogensen teaktræ model 5360 b.


Seil Sofabord Bohus Stue Bord Sofabord Vaskemidler

Et sofabord skal altså ikke bare passe til din stil det skal også passe til dine behov.

Sofa bord. Få mere inspiration til din bolig i vores store. Eksempler på detaljer til. Lager 1 opdateret 28.

Ønsker du et sofabord som kan gemme på tæpper opladere blade eller måske blot noget uønsket rod. Vi har det hele alt fra marmor sofabord runde sofaborde sofaborde i glas og meget mere. Det har flere praktiske fordele og samtidig samler det også rummet rent æstetisk.

Bordet har et moderne look og smukke detaljer som skaber. Piet Hein A203 Supercirkulært sofabord. Det samme kan siges om en sofa uden et tilførende sofabord hvor man.

Montana Furniture Montana Collection DREAM. Går du med en drøm om et nyt sofabord men har svært ved at finde et der passer ind i lige netop din stue. Måske kan du ikke finde et sofabord i den rigtige.

Et sofabord med opbevaring er både smart og praktisk. Kontakt Stelbo for at få det sofabord som du ønsker sat ind på shoppen. Stort udvalg af flotte sofaborde til stuen En stue uden en sofa virker helt unaturligt.

Fritz Hansen Planner MC300 sofabord cremefarvet 974000 DKK. Som vi allerede har givet eksempler på behøver dit nye sofabord ikke være et klassisk sofabord. Her på siden finder du et hav af sofaborde i forskellige former og materialer og det er derfor helt op til dig at finde ud af.

Man kan sjældent undvære et sofabord i stuen. Stine Weigelt Søs sofabord Ø55 H 37 sort eg 2499 kr. Et sofabord skal kunne have plads til kaffekopper og en termokande samt skal den have plads til at du kan læse avisen og have blade og magasiner liggende.

Planner MC310 sofabord cremefarvet 757500 DKK. Find dit nye sofabord idag og spar op til 43. Men et sofabord er ikke bare et.

Hvilket sofabord passer i dit hjem. Hay Bella Coffee Table Ø60 x H39 Fra 1599 kr. Vælge at bruge et.

Man skal føle sig godt tilpas i ens hjem. Hvad enten du er til det moderne eller. Eller vil du hellere.

LIND DNA CURVE COFFEE TABLE DOUBLE 45X43X37CM WOOD. Add to Wish List. New York sofabord 70x130x45 – Hvid MarmorSort stel.

Et sofabord der passer i din boligindretning. Vær kreativ med dit sofabord. Helt grundlæggende skal det få hverdagens praktik til at gå op i en højere.

Et sofabord giver altså et næsten uendeligt antal muligheder for at forene funktionalitet og æstetik i dit hjem. Med et sofabord i for eksempel egetræ får du et sofabord hvor du kan få en følelse af at være tilbage i naturen med sofabordene fra Ethnicraft. Indretning af ens hjem er personlig.

C7 sofabordet er et innovativ sofabord i et moderne design fra Andersen. Mere info køb.


Gross Sofabord Bohus Kaffebord Interior Mobler


Soho Sofabord Home Cottage Hjem Mobler Sofabord


Mobelringen No Edler Sofabord Mobelringen Wohnzimmertische Kuchendesign Modern Couchtisch


Mimosa Sofabord 140×80 Cm Skeidar Kaffebord Tabeller Stue